Nieuws

En goede samenwerking is niet mogelijk zonder een goede informatievoorziening. We houden onze samenwerkingspartners onder andere op de hoogte via nieuwsbrieven. Op deze pagina kun je lezen welke nieuwsbrieven we versturen, naar welke doelgroepen en hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Leerplichtige kinderen uit Oekraïne

Per 1 augustus 2023 kunnen leerplichtige Oekraïense kinderen terecht bij de scholen in de regio. Het samenwerkingsverband speelt hier dit schooljaar geen rol meer in.

Jaarplanner

Klik hier voor de jaarplanner voor het schooljaar 2023-2024.

In de jaarplanner voor het schooljaar 2024-2025 staan alle geplande bijeenkomsten en vergaderingen van het samenwerkingsverband. Onderaan blz. 2 staan de tijden van de bijeenkomsten.

Nieuwsflits

De nieuwsflits versturen we om de week op dinsdag. Hierin vind je kort nieuws over een of twee actuele onderwerpen. De nieuwsflits schrijven we voor directeuren, leerkrachten, professionals en wie verder geïnteresseerd is in passend onderwijs.

Aanmelden Nieuwsflits Laatste Nieuwsflitsen

Nieuwsbrief leerkrachten

De naam zegt het al: via deze nieuwbrief brengen we de leerkrachten in de regio op de hoogte van wetenswaardige nieuwtjes. In de nieuwbrief vind je bijvoorbeeld informatie over cursussen, tips en interessante websites. Deze nieuwsbrief versturen we ongeveer eens per maand.

Aanmelden nieuwsbrief voor leerkrachten Laatst verschenen nieuwsbrief voor leerkrachten

Nieuwsbrief Inspirerend Passend

De nieuwsbrief Inspirerend Passend verschijnt ongeveer een keer per jaar. In deze nieuwsbrief vind je inspirerende verhalen over passend onderwijs in de praktijk. We sturen deze nieuwsbrief naar alle betrokkenen bij het samenwerkingsverband. Ook plaatsen we hieronder een link. Voor deze nieuwsbrief kun je je niet aanmelden.

Laatst verschenen Inspirerend Passend